PROJEKTET

Të inspiruar nga inovacioni, vizioni ynë është të bëhemi kompania më e madhe në Shqipëri për tregtimin e produkteve me pakicë. Për këtë kemi vendosur të mos ndjekim rrugën tradicionale të njësive të shitjes me pakicë por të fokusohemi tek shitjet online dhe të ndërtojmë të gjithë infrastrukturën që na nevojitet për qëllimin tonë. Për këtë arsye kemi platformat tona të e-commerce, produktet tona ekskluzive dhe blogjet tona për të informuar klientët tanë në çdo moment.