Bëhu profesionist në shitjet online dhe rrjetet sociale, një prej profesioneve më të kërkuara sot

Mësoni si të rrisni shitjet tuaja në tregun me rritjen më të madh sot, shitjet online

 Me një kosto prej 99 Euro do mund të përfitoni këto tema

1
Si të zgjidhni produktin e duhur që duhet për të shitur online

Çfarë produkti ka vlerë të shitet online, si ta zgjidhni atë si të gjeni trendet dhe oportunitetet e reja. Mjete për ti përdorur dhe teknika të suksesshme.

2
Çfarë strategjie të zgjidhni për të patur sukses online

Nga duhet tia nisni nëse keni një biznes online, kujt duhet ti drejtoheni dhe cila është mënyra më e mirë për ta bërë.

3
Çfarë ka vlerë tek përmbajtja e produktit dhe si mund të konvertoni vizitorët në blerës

Nëse ju vinë vizitorët çfarë duhet të bëni që ti ktheni në blerës. Çfarë ka vlerë tek produkti dhe përshkrimi i tij që të ketë sukses online.

4
Sigurimi i trafikut nga rrjetet sociale, çfarë ka vlerë tek rrjetet sociale për kompaninë tuaj

Si mund ti përdorim rrjetet sociale për të rritur trafikun dhe shitjet në faqen tonë? Çfarë teknikash vlejnë në rrjetet sociale.

5
Tipologjia e postimeve produktive në rrjetet sociale

Cilat janë postimet më të mira në rrjetet sociale. Praktikë konkrete me rrjetet sociale.

6
Parimet bazë të promovimeve. Maksimizimi i fitimit nga buxheti i shpenzuar

Çfarë duhet të di përpara se të filloj promovimet e produkteve. Strategjitë më të suksesshme të promovimeve dhe si do mund të marim maksimumi nga buxheti që do përdorim.

7
Praktikë me promovimet në Facebook dhe Instagram

Tipet e ndryshme të promovimeve në instagram, në facebook. Krijimi i promocioneve konkrete tek këto kanale

8
Praktikë me promovimet në Google ads dhe search gjithashtu kuptimi i Google Analytics

Çfarë mund të mësojmë nga google analytics dhe si mund ta masim saktë atë. Si mund të gjejmë informacion prej google analytics dhe si mund ta përdorim për të rritur shitjet google ads ose google search. Promovim konkret me google ads

99 €

Rregjistrohu tani dhe fito një bonus dyqan falas tek Aladini.al për 3 muaj
Trajnimi nis në 29 Prill - Kohezgjatja: 1 Muaj

Shikoni disa prej pjesëve të cilat do të mësohen gjatë trajnimit

                                                                         Mbështetur nga: