ALADINI

FALAS TRAJNIM PER SHITJET ONLINE

Rregjistrohu tani 

për trajnimin

falas mbi shitjet online

Apliko tani për tu rregjistruar në trajnimin e datës 17 Shkurt ora 18:00

Pas 8 vjetësh eksperiencë në shitjet online, dhe pas menaxhimit të mijëra produkteve në platformat e Aladini.al Bukinist.al dhe Beba.al

do të ndajmë me ju informacionet që kemi mësuar dhe që mund tju ndihmojnë të kuptoni më mirë shitjet online

Aladini.al, Copyright © 2021