TRAJNIM SOCIAL MEDIA MANAGER

Nëpërmjet eksperiencës tonë dhe praktikës që do mund të bëni gjatë trajnimit ju sigurojmë që në fund do të keni mjaftueshëm njohuri dhe eksperiencë për tu punësuar Full Time si menaxher i rrjeteve sociale.

   Edhe 3 vende   
Perse me ne

200.000 euro buxhet i menaxhuar ne 2019

Cdo ditë mbi 30 promocione aktive

Mbi 20.000 produkte te ndryshme ne menaxhim

9 vite eksperience ne shitje online

Akses ne menaxhimin e rrjeteve sociale reale te kompanise

16 ore totale te kursit ne zyrat e kompanise

250 €

Cmim i momentit, kohe e limituar

199 €

Cmim i momentit, kohe e limituar

Të bëhesh një menaxher i rrjeteve sociale

TEMA 1

Koncepti i rrjeteve sociale dhe kendveshtrimi i një menaxheri të suksesshëm

TEMA 2

Strategjia e suksesshme e kontentit

TEMA 3

Krijimi i postimeve profesionale me minimumin e energjive

TEMA 4

Si të krijojmë postime që kanë rezultate të larta


TEMA 5

Proçeset e punës për rezultate maksimale në kohën minimale

TEMA 6

Strategjia dhe menaxhimi i promocioneve me pagesë

TEMA 7

Promocionet e suksesshme në Facebook. Ndjekja hap pas hapi i tyre deri në rezultatet finale

TEMA 8

Si të bëhesh profesionist në menaxhimin e promocioneve me pagesë në Instagram, Linkedin, Youtube


250 €

Cmim i momentit, kohe e limituar

Përshtypje nga njerëz që kanë punuar me ne

Marcela Allamani

​Nga eksperienca që kam marrë tek Nettrade Albania jam ndjerë gjithmonë më e përgatitur për marketingun digital se menaxherët e ndryshëm që jam përballur në tregun Shqiptar.

Erina Laska

Tek Nettrade kam prekur gjithçka që ka të bëjë me rrjetet sociale, shumëllojshmëria e produkteve dhe numri i madh i promocioneve më bënë të mësoja shpejt detajet e këtij profesioni.

Alesia Bulku

​Unë mësova gjithçka nga fillimi tek Nettrade dhe tani kam besim tek vetja që të jem një menaxhere e mirë e rrjeteve sociale në Shqipëri.