Korrier

Title Korrier
Categories Departamenti Logjistik
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person si Korrier.
Punonjesi do te jete pjese e Departamentit te Logjistikes.

 

  • Punonjesi duhet te dije ti jape motorrit, te jete shoqeror me stafin dhe te jete i komunikueshem me klientet.
  • Duhet te njohe zonen e Tiranes gjithashtu
  • Detyra e tij kryesore do te jete te dergoje produktet e faqes www.dyqantaxi.com tek klientet e saj.
  • Kompania eshte vazhdimisht ne zhvillim dhe per te gjithe punonjesit jep mundesi zhvillimi personal brenda kompanise.

 

Te interesuarit te na dergojne nje CV ose nje leter motivimi tek adresa e internetit info@nettrade.al . Te perzgjedhurit per interviste do kontaktohen vetem.

Apply Now