Evente

Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës

Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës Pas 5 vitesh ekzistent në tregun shqiptar, portali më I madh I shitjeve online në vendin tonë si dhe projekti më i madh e-commerce ...

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015 Në datat 11,12,13 Maj u organizua në Tiranë panairi i inovacionit teknologjik “Hich Tech Show” në kudër të javës së inovacionit ...

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi Me 11-11-2011 u lançua portali ynë i parë Dyqan Taxi, i cili e nisi rrugën me një ide të qartë me vetëm ...