Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës

Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës   Pas 5 vitesh ekzistent në tregun shqiptar, portali më I madh I shitjeve online në vendin tonë si dhe projekti më i madh e-commerce I kompanisë sonë, vendosi të zgjerohet dhe të sjell një risi duke hapur një pikë fizike ne qytetin e Durrësit, si qyteti me më […]

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015   Në datat 11,12,13 Maj u organizua në Tiranë panairi i inovacionit teknologjik “Hich Tech Show” në kudër të javës së inovacionit. Ky panair u organizua në ambjentet e Tirana Expo Center. Hera e parë që një panair i këtij lloji me produkte dhe shërbime inovative […]

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi   Me 11-11-2011 u lançua portali ynë i parë Dyqan Taxi, i cili e nisi rrugën me një ide të qartë me vetëm 2 punonjës dhe në datë 11 nëntor të vitit 2016 mbushi plot 5 vjet. Në këtë ditë, ne ambjentet e Innovation Hub Tirana, u […]