Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës

Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës

 

Pas 5 vitesh ekzistent në tregun shqiptar, portali më I madh I shitjeve online në vendin tonë si dhe projekti më i madh e-commerce I kompanisë sonë, vendosi të zgjerohet dhe të sjell një risi duke hapur një pikë fizike ne qytetin e Durrësit, si qyteti me më shumë blerje në www.dyqantaxi.com , pas Tiranës. Me datë 10 Mars 2017 u inagurua dyqani i dytë, pas Tiranës, e cila ndodhet në një pikë strategjike në qytetin e Durrësit, duke ofruar më shumë siguri dhe shpejtësi për këtë qytet. Ky dyqan nuk është si dyqanet e tjera fizike në këtë qytet pasi nuk ka një kategori të caktuar produktesh por një variacion shumë të gjerë.
Më poshtë shikoni disa momente gjatë eventit.

Momente nga eventi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *