Simjalti.al është një dyqan virtual i fokusuar në veshje dhe aksesorë për femra. Ky dyqan është një risi e cila vjen si rezultat i një bashkëpunimi dypalësh nga kompani në Shqipëri e përfaqësuar nga NetTrade Albania shpk dhe në Hong Kong e përfaqësuar nga Toni Limited. Ky bashkëpunim i frytshëm sjell produkte nga tregu aziatik në Shqipëri nëpërmjet një procesi shumë transparent dhe cilësor.

Visit Site

Spot Theme
Spot Theme
Spot Theme