Shtypi

Jemi gjithmonë të hapur të ndajmë eksperiencën tonë me mediat. Puna jonë është e fokusuar tek cilesia dhe përmirësimi i vazhdueshëm kështu jemi të gatshëm të ndajmë gjithçka dimë për publikun tonë.
29
Shkurt
2016
logo1
Top Channel
Historia jonë e suksesit
14
Nëntor
2016
NOA-LOGO
Agjencia kombëtare e lajmeve NOA
Në sfond po duket Amazon-i i Shqipërisë
10
Mars
2017
mapo_online11123
Mapo
Portali më i madh i shitjeve online…
20
Mars
2016
logo3
Monitor
Shitjet Online : Biznesi i vështirë virtual…
02
Prill
2016
logo4
Channel One
Valer Pinderi, I ftuar në “Lind On”
12
Janar
2017
NOA-LOGO
Agjencia kombëtare e lajmeve NOA
Ulje që nuk janë parë asnjëherë, Dyqan Taxi…
12
Nëntor
2016
mapo_online11123
Mapo
Si u ngrit kompania më e madhe e shitjeve…
24
Shtator
2015
Dita
Gazeta Dita
NetTrade Albania, kompania që po i çudit të gjithë ! – Gazeta Dita
01
Dhjetor
2015
logo5
BusinessMag
NetTrade Albania, kompania që po i çudit të gjithë !
08
Mars
2016
logo6
StartUS Magazine
NetTrade Founder Valer Pinderi: “Albania has always…
02
Gusht
2013
Shekulli
Shekulli
Të blesh Online…tani edhe sex shop
13
Nëntor
2016
ladyalbania
Lady Albania
Si një ëndërr u bë realitet dhe u zhndërrua në histori suksesi për 5 vjet?