Rreth Nesh

Nettrade Albania është themeluar në Maj 2012 për të qënë kompania lider në tregun Shqiptar për shitjet Online.  Kemi filluar me një pasion, me një vizion dhe me nje plan të qartë, me fitime minimale dhe vetem dy persona në staf.Sot jemi kompania lider në tregun e shitjeve online në Shqipëri.Vlerat tona janë:

  1. Puna në grup
  2. Përmirësim i vazhdueshëm
  3. Fryma pozitive gjatë punës
  4. Rritja e cilësisë së shërbimitSot kompania ka avancuar me hapa të shpejtë duke u rritur mbi 200% në vit dhe tani menaxhon tre sektore të cilët funksionojnë të pavarur nga njëri –  tjetri.
Sektori Ecommerce sot mban pozicionin lider në tregun Shqiptar me diferencim të ndjeshëm nga konkurrenca.
Në këtë sektor jane:

www.dyqantaxi.com               Kategoria (elektronike, fashion, elektroshtepiake, celulare, per kafshet, sport, hobi etj)

www.sekret.al                         Kategoria (sex shop)

www.luledielli.al                       Kategoria (lule)

www.idedhuratash.al               Kategoria (dhurata)

www.simjalti.al                        Kategoria (fashion)

www.bukinist.al                       Kategoria (libra)

 

Sektori i distribucionit: Nettrade Albania është përfaqesues zyrtar i Plantronics, Partner eskluziv i eStar, Gold partner 3CX etj,  menaxhon platformen më të madhe B2B (shitje me shumice online) në shqipëri www.distributor.al

Ky sektor përvec produkteve që tregëton ofron dhe zgjidhje IT profesionale ne sektorin e biznesit, si dhe mbulon furnizimin për të gjitha pajisjet profesionale për “call center” .


Sot sektori i distribucionit ka kontrata me distributorët më të mëdhenj të Europës për tregëtimin e produkteve të tyre tek platforma B2B (shitje me shumice online) që ofrojmë ne.
Sektori i shërbimeve është sektori tjetër që kemi zhvilluar , i cili menaxhon  prezencën online te gjithë kompanive .
Duke ju ofruar tre shërbime kryesore:

 Web development, brand identity dhe digital marketing.

Ky sektor po jep një kontribut të vecantë në tregun Shqiptar për zhvillimin dhe përdorimin e digital marketing nga bizneset. Sot menaxhon prezencen e shume kompanive në Shqipëri.

Ndryshe nga kompanitë e marketingut sektori i shërbimeve të Nettrade Albania jep rezultatet të larta me kostot më të ulta në treg për shërbimet që ofron. Kjo si rezultat i matjes dhe përsosjes së rezultatit të fushatave nga praktika e vazhduar me faqet tona të ecommerce.