Misioni/Vizioni

Misioni: Të ndërtojmë platforma shitjesh online të suksesshme, duke qenë gjithmonë të parët në segmentin ku konkurrojmë. Me platformat më praktike në vend, të ofrojmë produktet e duhura, me shërbimin më cilësor dhe të shpejtë në Shqipëri.


Vizioni: Të jemi kompania më e madhe Shqiptare e tregtimit të produkteve me pakicë jashtë dhe brenda vendit.


Vlerat: Përmirësim i vazhdueshëm, Puna në grup, Frymë pozitive