MEDIA

Jemi një nga kompanitë me rritjen më të shpejtë në Shqipëri dhe një nga rastet e ralla të suksesit. Për këtë arsye media pëlqen të flasë për ne dhe ne jemi të hapur të bëjmë evente për të treguar transparencën tonë për publikun dhe konsumatorët tanë potencial.