KOMPANIA

Kompania novatore e cila ka ndryshuar mënyrën e të blerit për konsumatorët Shqiptarë. Në kohën kur u themelua kompania, pothuajse asnjë shqiptar nuk blinte produkte në portale shqiptare, sot vetëm kompania jonë ka qindra klientë çdo ditë online.Jemi të vendosur të vazhdojmë punën tonë në sektorin e shitjeve online, duke i lehtësuar proçesin e blerjeve konsumatorit dhe sigurisht duke i kursyer kohën dhe shtuar informacionin që i nevojitet për vendimarrjen e blerjes.


Nga një kompani e vogël, sot jemi kompania me rritjen më të shpejtë në Shqipëri.