Job: Specialist Blerjesh

Title Specialist Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience specialist blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per shitjet online te kompanise tone.

Detyrat per Specialist Blerjesh

  • Krijimi i furnizimeve rutinë për ti paraprirë fluksit të kërkesave në dyqan edhe online.
  • Monitorimi i stok duke propozuar produkte për tu fokusuar dhe duke bashkëpunuar me kategori menaxheret për përmirësimin e kohes se qendrimit ne magazine.
  • Bashkëpunimi me kategori menaxheret për vendosjen e marzheve të produkteve dhe duke identifikuar mundësi apo kërcënime si pasojë e çmimeve.
  • Perditesimi i stokut te furnitoreve nga komunikimi me ta.
  • Plotesimi i porosive me produktet qe ka porositur klienti ose gjetja e zevendesueseve ne rastet kur ka probleme stoku.
  • Pergatitja e listave dhe cmimeve te produkteve

Kualifikimet / Kërkesat

  • Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.
  • Duhet te njohe mire programin microsoft exel.
  • Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.
  • Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine

Nese jeni te interesuar aplikoni me poshte duke derguar CV-ne tuaj.

Apply Now