Job: PHP Backend Developer

Title PHP Backend Developer
Categories Departamenti i Zhvillimit
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience ne pozicionin PHP Backend Developer.
Kompania ofron kushte te mira pune, nje staf shume miqesor dhe mundesi zhvillimi karriere per te gjithe punonjesit.

Karakteristikat e aplikueseve

• Te jete I diplomuar ne nje nga deget Informatike, Inxhinieri Informatike ose te ngjashme.
• Te kete eksperience ne nje pozicion te ngjashem ose te kete punuar projekte personale.
• Te kete eksperience ne zhvillim aplikacionesh web ne PHP me Databaza Relacionale.
• Te kete punuar ne javascript (Angular,JQuery,Bootstrap), HTML dhe CSS.
• Te kete njohuri per sisteme e-commerce (Prestashop, Magento etj).
• Te kete njohuri per sistemin operativ Linux dhe Shell Bash.
• Te perdore lehtesisht GIT.
• Te kete njohuri mbi programimin OOP (Object-Oriented PHP) dhe disa Design Pattern te tjere.
• Te kete njohuri mbi modelin MVC.
• Te kete deshire dhe te jete i hapur per te mesuar gjera te reja ne nje ambjent dinamik pune.
• Avantazh do perbente nese kane te krijuar ndonje projekt te tyrin i cili mund ti bashkangjitet CV.

Shenim:
Te interesuarit te dergojne CV me subjektin aplikim pune “PHP Backend Developer” tek adresa info@nettrade.al

Apply Now