Departamenti i Blerjeve

Vende Vakante
Pozicionet e tjera
Title Menaxher Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Përshkrimi

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience menaxhimin blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per portalin www.dyqantaxi.com por edhe portalet e tjera te shitjeve online te kompanise tone.

Detyrat

 • Menaxhimi dhe koordinimi i stafit dhe proceseve per te permbushur nevojat ne produkte sipas planit te projekteve.
 • Sigurimi i produkteve qe qendrojne online duke u perputhur me strategjine dhe objektivat e projektit.
 • Mbajtja e mardhenieve te mira me furnitoret duke mare nga ta suportin e nevojshem per te aritur objektivat e kompanise.
 • Porositja dhe sigurimi i stokut te nevojshmer per permbushjen e porosive.
 • Planifikimi dhe sigurimi i blerjeve sipas nevojave te aktiviteteve dhe promocioneve te projektit.
 • Analizimi dhe parashikimi i shitjeve te produkteve ne menyre te tille qe produktet e hedhura online ose te mara stok te kene performance te larte, sipas strategjise se kompanise.

Kualifikimet / Kërkesat

 • Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.
 • Duhet te njohe mire programin microsoft exel.
 • Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.
 • Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv duke klikuar me poshte ne “Apliko tani”

Apliko


Title Specialist Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience specialist blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per shitjet online te kompanise tone.

Detyrat per Specialist Blerjesh

 • Krijimi i furnizimeve rutinë për ti paraprirë fluksit të kërkesave në dyqan edhe online.
 • Monitorimi i stok duke propozuar produkte për tu fokusuar dhe duke bashkëpunuar me kategori menaxheret për përmirësimin e kohes se qendrimit ne magazine.
 • Bashkëpunimi me kategori menaxheret për vendosjen e marzheve të produkteve dhe duke identifikuar mundësi apo kërcënime si pasojë e çmimeve.
 • Perditesimi i stokut te furnitoreve nga komunikimi me ta.
 • Plotesimi i porosive me produktet qe ka porositur klienti ose gjetja e zevendesueseve ne rastet kur ka probleme stoku.
 • Pergatitja e listave dhe cmimeve te produkteve

Kualifikimet / Kërkesat

 • Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.
 • Duhet te njohe mire programin microsoft exel.
 • Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.
 • Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine

Nese jeni te interesuar aplikoni me poshte duke derguar CV-ne tuaj.

Apliko
ATACH YOUR CV