Job: Menaxher Shitjesh

Title Menaxher Shitjesh
Categories Departamenti i Shitjeve
Job Information

NetTrade Albania shpk eshte kompania me e madhe e shitjeve online ne Shqiperi dhe menaxhon platformat me te medha te shitjeve www.dyqantaxi.com,www.bukinist.al, www.idedhuratash.al, www.beba.al . Gjithashtu kompania ka sektorin e shumices duke patur eskluzivitet disa marka ne tregun Shqiptar, ne kete sektor kerkojme te punesonje nje individ i cili ka deshire per tu zhvilluar ne kompani.

Ne ofrojme mundesi te shumta zhvillimi dhe sektori i shitjeve jep mundesi per bonuse dhe rritje te ardhurash.


Menaxheri i shitjeve duhet te kete keto karakteristika.


DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:
1. Te prezantoje dhe shese produktet e kompanise klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.
2. Te arrije objektivat mujore te percaktuara nga kompania
3. Te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise.
4. Te Sigurje mbarëvajtjen / auditoje proceset e faturimit, kontaktimit, apo proceseve të tjera që i caktohen.
5. Monitoroje tregun dhe te mbledhe informacion per raportim periodik.
6. Te Kerkoje kliente potencial te rinj .
7. Te pergatise raporte mbi aktivitetet dhe shitjet e realizuara
8. Te ndermarre dhe koordinoje plan veprime per te rritur shitjet me klientet ekzistues dhe gjetjen e klienteve te rinj, nepermjet telefonit, email, fushatave marketing dhe takimeve .
9. Te identifikoje dhe zgjidhe ne kohe shqetesimet e klienteve.
10. Te mbaje marredhenie te rregullta me klientet dhe te realizoje vizita prane ambjenteve te tyre.


KRITERET E POZICIONIT TE PUNES:
1. Të kenë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
3. Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane
4. Aftersi negociuese
5. Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point)
6. Te disponoje leje drejtimi
7. Te kete njohuri te programit financiar Financa 5
8. Minimumi 2 vjet experience ne shitje.


Nettrade Albania Sh.p.k ofron :
• Pagë Mujore dhe Bonus
• Shpërblime mbi bazën e performancës
• Mundësi trajnimi dhe promovimi


Te interesuarit te dergojne CV me subjektin aplikim pune “Menaxher Shitjesh” tek adresa info@nettrade.al

Apply Now