Job: Menaxher Blerjesh

Title Menaxher Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Përshkrimi

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience menaxhimin blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per portalin www.dyqantaxi.com por edhe portalet e tjera te shitjeve online te kompanise tone.

Nettrade Albania eshte kompania me e madhe e shitjeve online ne Shqiperi dhe ka ne plan nje zgjerim te vazhdueshem per vitet e ardhshme.

Kompania ofron kushte te mira pune, nje staf shume miqesor dhe mundesi zhvillimi karriere per te gjithe punonjesit.


Detyrat

Blerja e produkteve nga furnitoret vendas.

Perditesimi i stokut te furnitoreve me vizita te vazhdueshme tek ta.

Gjetja e produkteve te reja nga furnitret.

Pergatitja e listave dhe produkteve per tu hedhur online.

Plotesimi i porosive me produktet qe ka porositur klienti ose gjetja e zevendesueseve ne rastet kur ka probleme stoku.

Pergatitja e listave dhe cmimeve te produkteve

Matja e performances se produkteve dhe permiresimi i vazhdueshem i saj

Pergatitja e produkteve per promocione mujore

Analiza e kerkeses se tregut per produktet specifike


Kualifikimet / Kërkesat

Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.

Duhet te njohe mire programin microsoft exel.

Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.

Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine


Shënime

Te interesuarit te dergojne cv me subjekt aplikim pune “Menaxher Blerjesh” tek adresa e emailit info@nettrade.al

Apply Now