Job: Fotograf Produktesh

Title Fotograf Produktesh
Categories Departamenti i Marketingut
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person si Fotograf Produktesh.
Punonjesi do te jete pjese e Departamentit te Marketingut.

Detyrat e fotografit te produkteve

  • Detyra kryesore e ketij personi do te jete fotografimi dhe perpunimi i produkteve per prezantimin online te tyre.
  • Punimi i fotove per bannera dhe materiale te tjera promocionale.
  • Personat e perzgjedhur do te kene mundesi te mesojne dhe zhvillohen ne dizenjimin e banerave promocionale.

Kualifikimet / Kërkesat

Te interesuarit duhet:

  • Te kete pasion fotografimin dhe njohuri bazike te Photoshop dhe Ilustrator.
  • Te jete i perkushtuar, i pergjejshem dhe te bashkepunoj mire ne grup.
  • Te kete ambicie per te ndertuar nje karriere ne fushen e fotografimit apo dizajnit.
  • Te kete punuar me pare ne fushen e fotografise perben avantazh.

Te interesuarit mund te aplikojne duke klikuar ne “Apliko”, plotesoni formen dhe bashkangjisni CV-ne tuaj.

Apply Now