Mundësi Punësimi

Vende Vakante
Pozicionet e tjera
Title Njoftim për ju
Categories Departamenti i Blerjeve, Departamenti i Marketingut, Departamenti i Shitjeve, Departamenti i Zhvillimit, Kujdesi i Klientit
Job Information

Sipas statistikave mbi 70% e punonjësve janë jo të përfshirë në punën e tyre në Amerikë. Ne Shqipëri edhe përse nuk ka statistika kjo shifër duket të jetë më e lartë.
Ju si ndjeheni me punën tuaj apo punët e mëparshme, ndjeni entuziazëm çdo ditë apo thjesht përpiqeni ta përfundoni ditën?
Ne mendojmë që nuk ka përse të jetë kështu, një punonjës i kënaqur në punën e tij jep përfitime të mëdha për kompanitë prandaj është një luks që kompanitë nuk mund t’ja lejojnë vetes.
Ne në kompaninë tonë e dimë që njerëzit punojnë për të jetuar më mirë dhe nuk jetojnë që të punojnë. Për këtë arsye jemi gjithmonë të hapur me ta duke diskutuar të gjitha mundësitë që kemi për të gjetur mirëkuptim midis njëri tjetrit.
Kompania jonë është një prej sukseseve të para të formës perëndimore në Shqiperi. E themeluar në vitin 2012 vetëm me 2 punonjës dhe shumë pak fonde për investim, ne ndryshuam një nga tregjet më të vështira në Shqipëri. Sot jemi 50 punonjës dhe kemi pozicionin lider në sektorin e shitjeve online në Shqipëri. Nga suksesi i kompanisë ka bërë që të jetë një nga start up e para, e cila arrin një sukses deri në shitjen e saj tek nje grup me i madh. Sot kompania është në pronësi të BALFIN Group i cili është grupi më i madh në Shqipëri dhe ka disa nga kompanitë më të medha të shitjeve me pakicë. Megjithatë rruga jonë është vetëm në fillimet e saj. Nettrade Albania me pasionin e themeluesëve gjithashtu me eksperiencën dhe fuqinë e BALFIN Group po përgatitet për një investim të madh në këtë sektor. Investim i cili do na ndihmojmë ta kthejmë në një nga kompanite më të rëndësishme në Shqipëri.
Kemi filluar rekrutimin dhe do të vazhdojmë për disa vite me radhë të rritemi. Punonjësit që bëhen pjesë e jona tani do kenë mundësi të zhvillohen me kompaninë duke përfituar dhe kontribuar njëkohësisht nga kjo rrugë që kemi nisur.
Sektori online është një sektor i ri në të cilin nuk ka profesionistë të fushes apo me eksperience në të. Por ne kemi provën tonë që nëse keni vetë-motivim të lartë të gjitha pengesat mund të kalohen dhe të ktheheni shumë shpejt në liderët e sektorit ku punoni.
Puna tek ne është e bukur por nuk është e lehte. Ne po perpiqemi të ndërrojmë një kulturë në shitjet me pakicë, një sfidë e cila kërkon insistim dhe përkushtim për të bërë një punë cilësore. Për këtë arsye ne çdo pozicion të punës kriteret e mëposhtme janë të rëndësishme të jenë pjesë e juaja në mënyrë që të keni mundësi të përshtateni me kulturën e kompanisë tonë.

 1. Sjellje pozitive në çdo situatë
 2. Duhet të veprojmë në përputhje me interesat e grupit të punës dhe vizionit të kompanisë.
 3. Sinqeriteti është kriteri bazik për një bashkëpunim.
 4. Nuk duhet të ndjeheni keq me dështimin, duke vepruar në një sektor të ri është e pashmangshme që të gabojmë suksesi jonë varet nga aftesia për të mos përsëritur gabimin dhe mësimin nga ai gabim.
 5. Duhet të jeni të vetëmotivuar për të dhënë rezultate maksimale, në çdo pozicion pune ne punojmë për tu bërë më të mirët dhe pa vetëmotivim do jetë e pamundur të mbahet ritmi i nevojshëm për këtë rrugëtim.

Kriteret e mësipërme janë për çdo pozicion pune të nevojshme për tu përshtatur me kulturën tonë. Pozicionet konkrete kanë karakteristikat e tyre te cilat i gjeni më poshtë.
Tek ne puna do jetë e qartë dhe rezultati lehtësisht i matshëm për këtë ju sigurojmë.
Sot keni mundësinë të punoni në një kompani që ju sfidon, ju jep kënaqësi gjatë kohës që jeni në punë dhe vlerëson jetën tuaj personale si parësore. Nëse karakteristikat e mësipërme jane pjesë e juaja mos hezitoni të aplikoni në një nga vëndet vakante.
P.S Nëse puna juaj aktuale nuk ju jep kënaqësi dhe nuk ju sfidon të jepni maksimumin është momenti të shikoni një mundësi tjetër. Vizitoni faqen tonë www.nettrade.al ose www.dyqantaxi.com për tu njohur me të gjitha vendet vakante.

Apliko


Title Fotograf Produktesh
Categories Departamenti i Marketingut
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person si Fotograf Produktesh.
Punonjesi do te jete pjese e Departamentit te Marketingut.

Detyrat e fotografit te produkteve

 • Detyra kryesore e ketij personi do te jete fotografimi dhe perpunimi i produkteve per prezantimin online te tyre.
 • Punimi i fotove per bannera dhe materiale te tjera promocionale.
 • Personat e perzgjedhur do te kene mundesi te mesojne dhe zhvillohen ne dizenjimin e banerave promocionale.

Kualifikimet / Kërkesat

Te interesuarit duhet:

 • Te kete pasion fotografimin dhe njohuri bazike te Photoshop dhe Ilustrator.
 • Te jete i perkushtuar, i pergjejshem dhe te bashkepunoj mire ne grup.
 • Te kete ambicie per te ndertuar nje karriere ne fushen e fotografimit apo dizajnit.
 • Te kete punuar me pare ne fushen e fotografise perben avantazh.

Te interesuarit mund te aplikojne duke klikuar ne “Apliko”, plotesoni formen dhe bashkangjisni CV-ne tuaj.

Apliko


Title Specialist Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience specialist blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per shitjet online te kompanise tone.

Detyrat per Specialist Blerjesh

 • Krijimi i furnizimeve rutinë për ti paraprirë fluksit të kërkesave në dyqan edhe online.
 • Monitorimi i stok duke propozuar produkte për tu fokusuar dhe duke bashkëpunuar me kategori menaxheret për përmirësimin e kohes se qendrimit ne magazine.
 • Bashkëpunimi me kategori menaxheret për vendosjen e marzheve të produkteve dhe duke identifikuar mundësi apo kërcënime si pasojë e çmimeve.
 • Perditesimi i stokut te furnitoreve nga komunikimi me ta.
 • Plotesimi i porosive me produktet qe ka porositur klienti ose gjetja e zevendesueseve ne rastet kur ka probleme stoku.
 • Pergatitja e listave dhe cmimeve te produkteve

Kualifikimet / Kërkesat

 • Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.
 • Duhet te njohe mire programin microsoft exel.
 • Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.
 • Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine

Nese jeni te interesuar aplikoni me poshte duke derguar CV-ne tuaj.

Apliko


Title Kujdes Klienti
Categories Kujdesi i Klientit
Job Information

Kompani NetTrade Albania shpk kerkon nje person per pozicionin e punes “Kujdes Klienti”.
Punonjesi qe kerkohet do te jete i fokusuar tek platforma “bukinist” i cili eshte shitesi me i madh i librave ne vend. Personi duhet te jete i afte te kuptoje lexuesit e librave dhe te gjeje lehtesisht informacion mbi titujt e ndryshem ne internet.

Preferohen persona te qendrueshem qe duan te punojne ne kompani per nje periudhe te gjate kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per tu rritur ne detyre vit pas viti, kompania jone i jep mundesine gjithe punonjesve te zhvillohen ne karrieren e tyre gjate kohes qe punojne tek ne.

Te interesuarit te dergojne CV duke aplikuar me poshte.

Detyrat

 • Individi do te kujdeset per pyetjet dhe porosite e ndryshme qe do te vine nga klientet e kompanise.
 • Detyrat e tij kryesore do jene komunikimi ne chat me klientet. Marja e porosive nga rrjetet sociale apo adresat tona te emailit. Regjistrimi i porosive ne sistem.
 • Komunikimi me lexuesit e librave ne telefon per gjurmimin e porosive te tyre dhe komunikimi midis rrjeteve sociale dhe emailit per titujt e librave dhe autoreve qe klientet mund te kene do te zere pjesen me te madhe te dites se punonjesve.
 • Gjithashtu punonjesit do te kene mundesi te provojne veten e tyre ne marketingun e librave, pershkrimin dhe do perfshihet ne strategjine e gjithe portalit me qellim pervetesimin e me shume aftesive dhe provimin e individit ne detyra te reja per zhvillimin e tij te karrieres.

Kualifikimet / Kërkesat

 • Te jete i komunikueshem.
 • Te shkruaje me drejtshkrim ne kompjuter.
 • Te shkruaje shpejt.
 • Te dije te menaxhoje klientet e shqetesuar.
 • Te kete ambicie per tu kualifikuar me tej.
 • Te jete i qendrueshem ne pune.
Apliko


Title Menaxher Blerjesh
Categories Departamenti i Blerjeve
Job Information

Përshkrimi

Kompania jone ne vazhdim te planit te zgjerimit, kerkon te punesoje nje person me eksperience menaxhimin blerjesh.

Punonjesi do te jete pjese e departamentit te blerjeve kryesisht per portalin www.dyqantaxi.com por edhe portalet e tjera te shitjeve online te kompanise tone.

Detyrat

 • Menaxhimi dhe koordinimi i stafit dhe proceseve per te permbushur nevojat ne produkte sipas planit te projekteve.
 • Sigurimi i produkteve qe qendrojne online duke u perputhur me strategjine dhe objektivat e projektit.
 • Mbajtja e mardhenieve te mira me furnitoret duke mare nga ta suportin e nevojshem per te aritur objektivat e kompanise.
 • Porositja dhe sigurimi i stokut te nevojshmer per permbushjen e porosive.
 • Planifikimi dhe sigurimi i blerjeve sipas nevojave te aktiviteteve dhe promocioneve te projektit.
 • Analizimi dhe parashikimi i shitjeve te produkteve ne menyre te tille qe produktet e hedhura online ose te mara stok te kene performance te larte, sipas strategjise se kompanise.

Kualifikimet / Kërkesat

 • Eksperience pune ne distributor apo njesi shitjeje me pakice perben avantazh.
 • Duhet te njohe mire programin microsoft exel.
 • Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje me grup.
 • Te jete i qendrueshem dhe me deshire per tu zhvilluar bashke me kompanine

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv duke klikuar me poshte ne “Apliko tani”

Apliko
ATACH YOUR CV