E-commerce

E-commerce (shitje online) është objektivi ynë kryesorë ndaj i kemi dedikuar vëmendjen kryesore dhe gjithë energjinë e nevojshme këtyre projekteve dhe të rejave që do të vijnë. Kemi krijuar platformat më të mëdha në Shqipëri dhe vazhdojmë ti rrisim çdo ditë duke i sjellë konsumatorit shqiptar lehtësinë e të blerit online me një cilësi maksimale shërbimi.
DT

DT

ID
ID
BK
BK
Beba

Beba

Sekret

Sekret