Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës

Inagurimi i dyqanit fizik në Durrës   Pas 5 vitesh ekzistent në tregun shqiptar, portali më I madh I shitjeve online në vendin tonë si dhe projekti më i madh e-commerce I kompanisë sonë, vendosi të zgjerohet dhe të sjell një risi duke hapur një pikë fizike ne qytetin e Durrësit, si qyteti me më […]

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015   Në datat 11,12,13 Maj u organizua në Tiranë panairi i inovacionit teknologjik “Hich Tech Show” në kudër të javës së inovacionit. Ky panair u organizua në ambjentet e Tirana Expo Center. Hera e parë që një panair i këtij lloji me produkte dhe shërbime inovative […]

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi

5 vjet Dyqan Taxi, ky është vetëm fillimi   Me 11-11-2011 u lançua portali ynë i parë Dyqan Taxi, i cili e nisi rrugën me një ide të qartë me vetëm 2 punonjës dhe në datë 11 nëntor të vitit 2016 mbushi plot 5 vjet. Në këtë ditë, ne ambjentet e Innovation Hub Tirana, u […]

Graphic Designer

QUALIFICATIONS Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap […]