Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015

Panairi “Hich Tech Show” në Tiranë 11-13 Maj 2015

 

Në datat 11,12,13 Maj u organizua në Tiranë panairi i inovacionit teknologjik “Hich Tech Show” në kudër të javës së inovacionit. Ky panair u organizua në ambjentet e Tirana Expo Center.

Hera e parë që një panair i këtij lloji me produkte dhe shërbime inovative në fushën e komunikimin dhe teknologjisë së informacionit u zhvillua në vendin tonë. Kompania jonë si kompania inovatore në treg, për shërbimin e ofruar por edhe produktet e zhvillimeve më të fundit teknologjike që tregton ishte pjesëmarrës në këtë panair. Gjatë 3 ditëve ne ndam me të gjithë pjesëmarrësit idetë tona inovatore, për rritjen e biznesit dixhital, ndërtimin e një faqje web dhe marketingun dixhital si e ardhmja e marketingut kudo në botë. Gjithashtu në stendën tonë u reklamuan shumë produkte te teknologjisë më të fundit të cilat tregtohen në faqen tonë www.dyqantaxi.com si kufjet bluetooth të markës lider në treg botëror Plantronics, bokse bluetooth me dizajn nga më të ndryshmet dhe rezistent ndaj ujit, kamera të fshehta, laptop dhe aksesor për laptop deri tek produkti më trendi i këtij viti power bank me mbi 30 modele unike të prezantuara. Këto produkten patën mjaft interes të shikohen nga afër nga vizitorët ndaj stenda jonë u cilësua si stenda që tërhoqi më shumë viziorë.
Më poshtë shikoni disa momente gjatë eventit.

Momente nga eventi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *