Projektet

Kemi ndërtuar dhe menaxhojmë disa nga platformat më të mëdha të shitjeve online në Shqipëri. Eksperienca jonë në fushën e shitjeve online na diferencon ndjeshem nga të gjithë ofruesit e tjerë në treg. Infrastruktura e dedikuar për këtë sektor na jep mundësinë ti shumëfishojmë shitjet edhe në vitet e ardhshme duke u bërë një nga shitësit me pakicë më të mëdhenj në Shqipëri.
Karriera_baner_home

Karriera

Jemi vazhdimisht duke u zgjeruar dhe rekrutuar njerëz të talentuar. Bashkohu edhe ti me grupin tonë.